Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων
Αφορά την χημική και μικροβιολογική ανάλυση των δειγμάτων με αναλύσεις για τον προσδιορισμό όλων των στοιχείων που απαρτίζουν τον διατροφικό πίνακα.
Μικροβιολογικός έλεγχος πλήρης (ελέγχεται η παρουσία ή όχι παθογόνων μικροβίων και εφαρμόζεται σε τρόφιμα)
Περιλαμβάνει: ΟΜΧ Αναερόβια, Εντεροβακτήρια, Κολοβακτηρίδια, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Clostridium p., Listeria m., Ζύμες-μύκητες, Salmonella sp. ή άλλα ανά περίπτωση
Χημικός έλεγχος Περιλαμβάνει: pH, υγρασία, αλάτι, λίπος, πρωτεΐνες, υδατάνθρακε
|